Cu discriminarea in proțap

Ofiterii de stare civila care refuza sa oficieze mariajul unui cuplu de acelasi sex in Canada, pot sa fie concediati pe loc. Sunt ofiteri care refuza? Raspunsul este da, dar nu se tine cont de incredintarile personale ale ofiterilor din moment ce in 2005 Canada a devenit a treia tara din lume, dupa Olanda si Belgia, care a legiferat casatoria persoanelor de acelasi sex. Una din provinciile canadiene, Saskatchewan, a incercat sa  lase o portita libera ofiterilor pentru a putea refuza in cazul in care acest fapt este in opozitie cu principiile personale. Insa a intervenit Curtea Suprema si a impus tuturor ofiterilor obligatia de a oficia mariajul de acest gen, fara sa aiba posibilitatea de a se opune.

Doua cupluri de acelasi sex si-au sarbatorit aniversara de 10 ani,  in Canada, facand istorie. Cu zece ani in urma preotul a oficiat cununia in Biserica Metropolitana Rivardale din Toronto, purtand vesta antitglont si in prezenta unui efectiv de 50 de politisti, care trebuiau sa asigure paza si protectia celor prezenti in urma amenintarilor primite. Preotul cu o zi inainte si-a luat ramas bun de la familie in cazul in care nu se mai intorcea. De atunci a ma oficiat sute de casatorii, in prezent fiind peste 7500 de cupluri de acelesi sex casatorite in Canada.

Intrebarea mea este ce vor clericii cand aceste persoane vor veni sa bata la usa Bisericii cu legea in mana sa fie ” binecuvantati” si la altar. Probabil ca avocatii vor avea camp de lucru pentru urmatorii ani.

Reclame

4 gânduri despre “Cu discriminarea in proțap

 1. Ai scris 7500 de cupluri ? Intr-o gara la periferia Londrei am pozat un afis despre al 39-lea Festival al gay-lor si lesbienelor, acum trei ani .
  Frate, zilele Sodomei sunt traite aidoma de aceasta generatie , aceasta insemnand cu siguranta ca Domnul nu va intarzia sa-si implineasca fagaduinta revenirii .

  Apreciază

  • Sunt perfect de-acord cu tine si plange inima in mine vazand ce se intampla, dar ma bucur ca in acelasi timp pentru ca mi-e foarte dor de Domnul Meu.
   Si eu ma confrunt in fiecare zi cu acest tip de oameni si traiesc ce traia Lot in Sodoma si Gomora care “isi chinuia sufletul!”

   Apreciază

 2. Am citit in Scriptura la Leviticul 20.13: ” Daca un om se culca cu un om cum se culca cineva cu o femeie, amandoi au facut un lucru scarbos ; SA FIE PEDEPSITI CU MOARTEA , sangele lor sa cada asupra lor ”
  De asemenea, este scris : ” Sa nu fie nici o curva din fetele lui Israel- poporul Domnului- si SA NU FIE NICI UN SODOMIT din fii lui Israel” DEUT. 23.17
  In cartea REGILOR sunt relatate faptele imparatului Iosia, printre care si DARAMAREA CASELOR SODOMITILOR. Se mai relateaza : ” Paste ca acesta -sarbatorit in cinstea Domnului, Dumnezeului nostru, cum este scris in aceasta carte a legamantului – nu se mai praznuise din vremea cand judecau judecatorii pe Israel……ci abia in al optsprezecelea an al imparatului Iosia s-au praznuit aceste Paste IN CINSTEA DOMNULUI, la Ierusalim. ( cred ca asa a fost anul acesta si la Cluj-Napoca, cel putin in adunarea unde am mers eu si tu, iubite cititor , ca sa sarbatorim singura sarbatoare lasata in Noul Testament,: vestirea MORTII DOMNULUI, Mielul Lui Dumnezeu, ca zalog al invierii noastre, pana va reveni EL, -Cina-)
  Eu cred ca daca Cuvantul Domnului este asa de aspru cu inversatii sexuali, asta arata ca ei sunt mincinosii pretinzand ca sunt asa din nastere, ,dar daca se pocaiesc, au o ultima sansa de salvare. Sau, DACA AU DREPTATE, daca s-au nascut cu trupul predispus la SCARBOSENIE arata ca sunt acea samanta a Sarpelui, a caror cap va fi zdrobit , si sa fie starpiti din comunitate ( Imparatul Asa “a scos afara din tara pe sodomiti”) Care crestin nu realizeaza ca traieste sfarsitul vremurilor, cand vede pe lmparatii de astazi dand legi aprobatoare acestor “uraciuni” pana acolo ca acestia sa infieze copii, ca sa-i creasca in nelegiuire
  FRATE si SORA, sunteti pregatiti ? EL A PROMIS CA VINE CURAND- Acesta este unul dintre semnele prezise chiar prin gura Domnului- Luca 17.28 Daca acum 3 ani, in statiile de metrou din Londra era un afis care invita la al 39-lea congres al homosexualilor, cat timp va mai ganditi ca va amana EL implinirea fagaduintei de revenire a Fiului Omului?. Vai de noi in ziua -n care vom afla ca s-a petrecut evenimentul si noi n-am stiut nimic

  http://mariuscruceru.ro/2011/04/20/vandalizam-sau-nu-afisele-cu-pruncusorul-homosexual/#comments
  Acest comentariu l-am scris in 24 aprilie la un articol al lui Marius Cruceru, dar nu s-a semnalat nici un fel de reactie.Sa fie oare o biserica moarta, aceea pe care o pastoreste? Spun asta deoarece se ocupa mai mult de evenimente mondene decit de vestirea Cuvantului, e trista situatia aceasta

  Apreciază

  • Cred ca ai observat ca nu toate commenturile au reactie. Cel care primeste cate o reactie trebuie sa se considere „privilegiat”. Cam asa e in ierarhia crestineasca. Toti suntem egali teoretic, doar ca unii au privilegii (sper sa intelegi aluzia ):)

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s