Ferice de mortii care mor in Domnul

Azi am participat la serviciul de inmormantare a surorii Florica Oniga, membra a Primei Biserici Baptiste Romane din Montreal.  Pe unii Dumnezeu ii binecuvinteaza cu o viata lunga, asa cum spune Scriptura ca urmare a credinciosiei lor fata de Domnul. Sora Florica s-a dus acasa la varsta de 98 de ani. A avut parte de o ingrijire pe care si-ar dori-o poate oricine care ajunge la o varsta in care are nevoie de sprijin, din partea fiicei ei, sora Maia.

A fost o femeie care a trecut prin nenumarate incercari dar a ramas constanta in viata de rugaciune. Se ruga mult si profund. Acest fapt l-au remarcat copiii ei si nepotii care au vorbit despre bunica lor cu ochii scaldati in lacrimi.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Transmit condoleante sincere familiei Hoblea din Romania, in urma despartirii pentru o vreme de fratele Jani, care a plecat in vesnicie. Ma rog ca Dumnezeu sa o mangaie pe sora Irina – sotia, Irina – fiica, Vasile, Ioan si Maria si famiile lor.

Reclame

10 gânduri despre “Ferice de mortii care mor in Domnul

 1. Am aflat ca esti plecat in Canada de la familia Costica Ciordas din Marca, Salaj, si m-am bucurat de tine ca ai putut pleca unde ti-ai dorit. Intimplator, imi cautam citeva idei pentru um mesaj la o inmormantare,peste toate, bucuria ma inundat cind am vazut ce transmiti la romanii tai din tara. Am ramas uimit ce frumos vorbesti despre cei care te-au educat in Universitatea Emanuel din Oradea. Le doresc fostilor mei profesori,har mult,binecuvantari,mai ales celor care stau in fruntea Bisericii Emanuel.Dragul meu frate Teo,stai tare alipit de Domnul si El sa-ti implineasca toate nevoile tale. Cu toata dragostea frateasca Serafim Scrobut, fost preot Ortodox din Abram.

  Apreciază

 2. Ma bucur nespus de mult ca putem dialoga prin internet,lucru pe care mi-l imaginez ca stam fata in fata la discutii.Aici lucrarea de raspandire a Evangheliei merge,chiar au fost zile indelungate cand lucrarea am facut-o numai intre tigani prin Judetul Vrancea si Buzau.Este lucrarea la care m-a chematDomnul si merg oriunde sunt solicitat.Teofil,ma rog chiar acum ca ,mainile celui care a binecuvantat Israelul In robie,sa fie mainile care te vor tine totdeauna sus.Merita tot efortul,sa ai pace in orice momente de peregrin departe de pamantul in care te-ai nascut. Serafim Scrobut

  Apreciază

  • Si eu ma bucur foarte mult ca putem dialoga. Cu nimic nu ramanem din toata alergarea de pe pamant doar cu ce am facut pentru D-l. Ma bucur sa aud ca merge lucrarea si m-as bucura sa pot spune acelasi lucru si din partea aceasta a lumii dar e mai diferita situatia putin. Multumesc pentru ca ma pomeniti in rugaciuni, sa stiti ca nu la intamplare ati primit indemnul sa va rugati pentru mine chiar am nevoie. Dumnezeu sa va tina plin de ravna pentru EL, asa cum va cunosc si sa va foloseasca pentru mantuirea multora.

   Apreciază

 3. Imi este foarte dor de tine,nu mai stiu nimic de familia ta,te rog fa-ti putin timp si de mine si spune-mi cum esti cu intreaga familie si te astept sa-mi spui lucruri noi si cum o mai duci.Te imbratisez cu toata dragostea in Domnul Isus–Serafim Scrobut–Oradea

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s