Biserica Golgota Montreal

Biserica Golgota este o biserica noua, plantata in luna Iulie 2011. Este afiliata la Conventia Baptista Canadiana si are ca scop ridicarea, echiparea si implicarea membrilor in inchinare, lupta spirituala-mijlocire si marturie.

Viziunea este ca aceasta Biserica sa fie relevanta pentru contextul  in care ne gasim si sa aiba impactul necesar in prezent si viitor.

Serviciile divine se tin in limba romana si au ca structura: inchinare, lauda prin cantari, poeme, rugaciuni, pauza in care cei prezenti se saluta si isi spun bun venit unii altora, se serveste un ceai, sau o cafea  iar apoi urmeaza mesajul biblic.

In prezent am gasit bunavointa conducerii Bisericii Franceze Connexion de a ne inchiria localul in vederea adunarii, de pe Boulevard Papineau 10279, Montreal, H2B 1Z9. In fiecare duminica serviciul incepe la orele 17.00 pm.

Vreau sa multumesc celor care au sustinut viziunea Bisericii Golgota si o sustin si acum. Multumesc pentru incurajari, rugaciuni, sacrificii materiale si bunavointa tuturor.

Multumesc tuturor celor de aici si din Romania, Ungaria sau Statele Unite care ne sprijina in rugaciune. Harul Domnului Isus Christos si binecuntarea lui Dumnezeu sa fie si sa ramana cu voi cu toti!

Reclame

4 gânduri despre “Biserica Golgota Montreal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s