Voi pleca in Africa

Cand am inceput sa aflu despre misiunea lui Reinhard Bonke in Africa, citind cartile lui si apoi auzindu-l pe viu m-am intrebat: de ce a ales Africa? El fiind neamt la origine putea sa ramana comod in Germania si sa faca lucrarea acolo. Acum incep sa inteleg din ce in ce mai bine ce s-a intamplat. Cand auzi acea voce irezistibila care te cheama nu poti sa ai decat un singur raspuns : sunt gata sa plec. Mintea vine cu contrargumente : de unde vei avea resurse, nu sunt altii sa mearga ? Raspunsul vine ca un val naprasnic : Dumnezeu cel care a hotarat lucrarea va pregati toate resursele. Nu stiu ce fac altii dar pentru mine a venit momentul.

Anul acesta voi petrece Craciunul in Mozambic impreuna cu fratele Dr. Marin Ladar din Cluj-Napoca. El este deja la al 6-lea drum. Scopul nostru sa petrecem o saptamana cu lucratorii si liderii crestini de acolo, sa vizitam o tabara de refugiati, un orfelinat, si sa atingem cu Evanghelia cat mai multi oameni de-acolo. Fratele Dr. Marin Ladar va oferi si consultatii medicale gratuite. Am dori totodata sa oferim si hrana in masura posibilitatilor celor pe care ii vom intalni.

As vrea sa multumesc celor care deja m-au contactat pentru o oferi sprijin.

Pentru cei care doriti sa faceti ca un copil din Mozambic sa aiba un Craciun diferit anul acesta va rog sa ma contactati.

Reclame

2 gânduri despre “Voi pleca in Africa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s