Vrajitorul din Muratea

Nu stiu cati si-ar dosi sa aiba in Biserica oameni care au fost vrajitori profesionisti, sau sunt. De ce ar vrea un vrajitor la Biserica? Vrajitorul din Muratea, Mozambic a mers la Biserica sa isi duca toate uneltele de vrajitorie si sa le lase acolo. Muratea este un sat in jungla mozambicana si omul nostru a auzit Evanghelia la un mic radio cu baterii pe care il avea de undeva. Programul de radio este si acum sponzorizat de fr. dr. Marin Ladar. Noi aveam corturile in zona si am primit stirea despre acest mare vrajitor care a mers la Biserica Baptista din Pebane si i-a cam luat prin surprindere pe pastori. Ni s-a cerut sprijinul, asadar a doua zi dimineata am mers la el, inainte sa incepem conferinta. In jungla am fost ghidati de localnici care fugeau inaintea jeepului ca sa ne conduca la casa vrajitorului.Image

Pastorii in jeep cantau: Nu-i prieten lui Isus asemenea. Cel din mijloc este chiar pastorul care predicase cand vrajitorul a auzit mesajul Evangheliei.

Image

Cand ne-am apropiatul de satul in cauza, ne astepta un numar impresionant de localnici. Eu nu aveam nici o idee ce se va intampla. Ne-au spus un bun venit si ne-au insotit la casa vrajitorului. In loc sa gasim un mosneag, cu barba lunga si cu halat magic, am gasit pe cel care este in poza de jos in partea stanga, in camasa verzuie.

Image

Dupa ce s-a citit din Scriptura si i s-a explicat ce inseamna sa te intorci la Dumnezeu, am facut un foc in care el si-a aruncat cu mainile proprii toate ustensilele si le-am ars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA fost o mare eliberare si in dimensiunea spirituala unde pana atunci  trona frica si teroarea. Oamenii strigau de bucurie, chiuiau si cantau.

A fost o mare bucurie sa il vad pe vrajitor la Conferinta din Pebane unde a iesit in fata si a fost sarbatorit pentru intoarcerea sa la Isus.

Image

Ma rog ca oricine este implicat implicat in orice fel de vrajitorie sau ocultism, cultul mortilor, ghicire, sau religii false, sa sa lase acum si sa se intoarca la Isus.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s