Ce s-a întâmplat?

Noua carte scrisa de Hillary Clinton se intituleaza :” What Happened?” adica ce s-a intamplat la alegerile din 2016, sau care au fost motivele pentru care ea a pierdut alegerile. Se pare ca autoarea identifica cateva motive, vreo 16, si le prezinta in noua sa carte cu titlul de mai sus.

Azi a fost lansarea noului I-phone X, care valoreaza in jur de 1000$. Ce e nou cu acest telefon? Are printre altele face recognition, wireless charger si side to side display, adica ecranul tactil foloseste tot spatiul posibil din interfata telefonului.

Florida este in dezastru. Am fost in august in concediu in Florida si oceanul nu era prea linistit. Cine ar fi crezut ca Irma va veni cu o asa amploare? Mai mult, ca isi va abate traiectoria spre nord-vest? Azi am auzit o tanti de 90 de ani care s-a adapostit intr-un motel si radea de bucurie ca a trecut Irma si totul revine la normal. Incredibil cata putere au oamenii de a razbi in viata!

A aparut si cartea scrisa de Katy Tur: Unbelievable (Incredibil),  jurnalista MSNBC, cu impresiile ei din ceea ce a fost cea mai incredibila campanie electorala din istoria Americii.

katy-tur

Photo: Courtesy of Harper Collins
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s